V Pathway už brzo po jonesovsku zhatíte plány nacistických vykradačů hrobek
zdroj: tisková zpráva

V Pathway už brzo po jonesovsku zhatíte plány nacistických vykradačů hrobek

8. 4. 2019 10:32 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Co bychom dělali bez nácků a jejich nepostradatelného přínosu počítačovým hrám. Díky těm dobrým lidem a jejich plánům na genocidou okořeněnou světovou dominanci máme koho střílet v Normandii, v alternativním vesmíru B.J. Blazkowicze, a zabaví nás dokonce i při honbě za dávno ztracenými poklady, jak předvádí Pathway. Těžce ozbrojeným Indianou Jonesem se stanete už za několik málo dní.

Vydavatelské studio Chucklefish se moc nepáralo s nějakou marketingovou kampaní, před deseti dny nám ukázalo záběry z hraní a dalším krokem je rovnou launch trailer upozorňující na vydání 11. dubna. A ten trailer vám názorně, s pomocí štědré dávky explozí, ukáže vše, co potřebujete vědět.

zdroj: Archiv

Když skupinka archeologů a dobrodruhů narazí v poušti na německou expedici, která se chystá ve jménu velikého Himmlera vykopat něco jménem Boží hněv, je čas upozadit akademickou kariéru, místo bloku popadnout kulomet a v tahových soubojích ukázat árijským nadlidem, zač je toho profesor.

V boji vám pomůže hromada unikátních hrdinů s různými schopnostmi, k nimž se přidává ještě vybavení, které po cestě najdete. Ale prostřílet se skrz hordy zombíků a národních socialistů nebude snadné – dokonce je skoro jisté, že u toho mnohokrát zemřete a začnete úplně od začátku. Ovšem s každým dalším procedurálně generovaným průchodem budete silnější.

Skočit můžete do pěti různých kampaní, které budou samy o sobě pokaždé jiné. Hra před vás postaví nejrůznější události a dilemata, abyste se při pátém pokusu o vyloupení Tutanchamonovy hrobky nenudili. Vždycky si s sebou navíc můžete vzít trochu jiný tým a třeba vyměnit expertního střelce Jacksona za vrhačku nožů Shani.

11. dubna na PC se tedy ukáže, kdo s koho: elitní armádní mašinerie evropské velmoci, nebo banda vzdělaných pobudů v kloboucích. Pan Ford nás už naučil, na koho si v takové situaci vsadit.

Nejnovější články