V novém rozšíření The Division hledáte zásoby, abyste přežili sněhovou bouři
zdroj: tisková zpráva

V novém rozšíření The Division hledáte zásoby, abyste přežili sněhovou bouři

9. 11. 2016 11:35 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Ubisoft pokračuje v postupném rozšiřování své online RPG střílečky The Division, tentokrát ve formě datadisku Survival, který je spojený s updatem 1.5. Ty zahrnují nové prvky v PvP i PvE části hry, které se budou nepřekvapivě točit kolem tématu přežití v obtížných podmínkách. Konkrétně tedy ve sněhové bouři, kvůli které havaruje váš vrtulník.

Co si počít v situaci, kdy jste bez vybavení, spojení a podpory a máte za úkol splnit kritickou misi, která může vyústit v získání léku na děsivou pandemii devastující Spojené státy? Samozřejmě si nějaké vybavení seženete. Musíte se pokusit najít teplé oblečení, jídlo, vodu, zásoby i léky, jinak moc dlouho nepřežijete. A to ještě nevíte to nejhorší – v bílém oku blizardu nebudete sami.

Čeká na vás jak 23 dalších hráčů, tak i noví smrtící nepřátelé jménem Lovci, kteří budou vás i jiné agenty nahánět a vraždit. Můžete se proti nim samozřejmě spojit do křehkých aliancí. V módu PvP pak lze vašim nově nabytým kamarádům klasicky vrazit kudlu do zad, zatímco v PvE to nepůjde. Rozšíření je až do 13. listopadu dostupné na testovacím serveru pro všechny hráče na PC.

zdroj: Archiv

Nejnovější články