V noirové detektivce Interrogation: You will be deceived bojujete s terorismem a radikalizací
zdroj: tisková zpráva

V noirové detektivce Interrogation: You will be deceived bojujete s terorismem a radikalizací

13. 11. 2019 16:20 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Režim se ocitá pod teroristickou hrozbou zvanou The Liberation Front (Osvobozenecká fronta). Toto radikální uskupení ohrožuje nevinné obyvatele města bombovými atentáty, zanechává po sobě spoustu krve... Je načase učinit tomu přítrž. Musíte ze sebe a své jednotky policistů vytáhnout maximum.

Interrogation: You will be deceived je krásně temně stylizovaná logická adventura s přesahem do detektivek s nádechem noiru. Stáváte se v ní vrchním vyšetřovatelem útoků teroristické organizace, která se pomocí šíření strachu snaží o změnu v současném nastavení společnosti. Vás čeká spousta náročných úkolů.

Předně budete v časovém presu (jde tu přece o lidské životy) vyslýchat podezřelé metodami, které sami uznáte za vhodné. Musíte se přes desítky postav dostat k jádru problému, odhalit vůdce organizace a srazit ho (je?) do kolen.

Výslech je jednou z cest, ale sám o sobě nestačí. K ruce máte jednotku policistů, které budete vysílat do města za hledáním důkazů a vykonáváním různých práciček, přičemž musíte bedlivě sledovat ztenčující se kapitál.

zdroj: Archiv

A pak jsou tu ještě politici a novináři, kteří budou naopak vyslýchat vás, tlačit na vás a toužit po zajímavých zprávách, kterými by mohli postrašit obyvatele a/nebo teroristy. Aby toho nebylo málo, vaše reputace a reputace celého oddělení visí na vlásku. Ale občas je nutné něco obětovat, abyste dosáhli vyšších cílů.

Interrogation: You will be deceived konečně vyjde 5. prosince na Steamu (PC, Mac, Linux) a příští rok se dočkají i majitelé Switche. Do té doby mám největší chuť vrátit se do L.A. Noire. Taková škoda, že se z této výborné městské detektivky nestala série...

Nejnovější články