V hororu Agony hledá duše hráče cestu z pekla
zdroj: tisková zpráva

V hororu Agony hledá duše hráče cestu z pekla

30. 5. 2016 12:22 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Jako zmučená duše, bez vzpomínek a zdánlivě i bez naděje, se v hororu Agony musíte popasovat se samotným peklem. Na rozdíl od mnoha jiných nešťastníků, vy máte možnost se z pekla dostat, i když to bude zahrnovat nebezpečí v podobě různých démonů, nutnou komunikaci se dalšími zavrženými dušemi a nakonec i záhadnou Rudou bohyní. 

Vaší cestu peklem zjednoduší možnost ovládnout některé místní obyvatele – můžete se převtělit do jiných lidí nebo do slabších, primitivnějších démonů. Trailer vám ukáže, s jakou atmosférou hra pracuje, a zároveň představuje svět jako takový.

Za hrou stojí nové polské studio Madmind, jehož členové pracovali například na The Division, Zaklínač 3Sniper: Ghost Warrior 2, Alien Rage, Enemy Front, Real Boxing 2 či z Godfire: Rise of the Prometheus.

zdroj: Archiv

Abyste si utvořili lepší obrázek pak poslouží i ukázka z hraní prototypu Agony. Jde víceméně o klasický horor, zasazený do poměrně lineárního prostředí (byť to může být jen vlastnost prototypu, hra vyjde až příští rok), kde na vás čekají různé nástrahy.

Nejnovější články