V dubnu se konečně dozvíme podrobnosti o Star Wars: Battlefront od DICE
zdroj: tisková zpráva

V dubnu se konečně dozvíme podrobnosti o Star Wars: Battlefront od DICE

19. 3. 2015 19:30 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

O sérii Battlefront jsme dlouho nic nového neslyšeli, brzy se to však změní – EA totiž akční hru Star Wars: Battlefront od švédského studia DICE blíže představí ve dnech od 16. do 19. dubna během akce Star Wars Celebration, jak anoncuje oficiální Star Wars blog.

Jak je vám jistě známo – práva na vývoj her s tématikou Star Wars společnost Walt Disney udělila EA na 10 let dopředu v roce 2013. A prvním plodem této "spolupráce" bude právě akční hra Star Wars: Battlefront od DICE, které se dočkáme společně s premiérou filmové Episode VII letos v prosinci.

DICE slibují, že v novém Battlefrontu nabídnou epochální Star Wars zážitek, pochopitelně okořeněný o řadu reálií, bojových scén, příběhových situací a dopravních i bojových prostředků, které znáte z filmů. Určitě tedy nepřijdeme o snowspeedery a kráčející tanky AT-ST. Bez nich by to nešlo... 

Star Wars: Battlefront (DICE) zdroj: tisková zpráva

Jestli bude nový Battlefront jen o multiplayerových bitvách, jako předešlé díly, nebo nabídne i singleplayerový zážitek, se dozvíme zhruba za měsíc. Samozřejmě si ale můžeme připomenout, že Star Wars: Battlefront III kdysi připravovali třeba tvůrci z Free Radical, dokonce se na veřejnost dostaly i záběry z tehdejší verze hry. Logicky ale projekt zkrachoval, stejně jako studio Free Radical. No a LucasArts už v mezičase patří pod Walt Disney. 

Nejnovější články