V druhé epizodě Life is Strange konečně dojde i na lámání chleba
zdroj: tisková zpráva

V druhé epizodě Life is Strange konečně dojde i na lámání chleba

20. 3. 2015 17:55 | Novinky | autor: Adam Homola |

První epizoda adventurní série Life is Strange nastavila laťku vysoko, když si od Honzy v recenzi vysloužila osmičku. Pokud si tedy zbývající čtyři epizody udrží stejnou kvalitu nebo se ještě zlepší, máme se rozhodně nač těšit. Ostatně, už brzy se uvidí, jestli tvůrci z Dontnod nevložili všechen svůj um jen do první epizody a na další už nezbylo, protože druhá epizoda s názvem Life is Strange: Out of Time vyjde už 24. března.

Out of Time by měla příběh prohloubit dál snad ve všech směrech. Tvůrci kladou před hráče otázky jako: zjistí Max a Chloe co se stalo Rachel Amber? Proč má Max vizi tornáda? Jaký smysl má ta divná sněhová bouře? Jestli se na ně najdete v druhé epizodě definitivní odpověď, nebo se příběh jen posune zase o kousek dopředu, uvidíme za pár dnů.

V druhé epizodě by měli hráči konečně zažít i reálný dopad rozhodnutí z jedničky. Podstatná část Out of Time se bude odehrávat v nových lokacích v rámci Arcadia Bay, kde se dozvíme spoustu nových věcí jak o městě, tak o jeho obyvatelích a sociálních problémech, kterým čelí.

zdroj: YouTube.com

Přibydou samozřejmě nové postavy a celá řada náležitě těžkých voleb, které ostatně naznačuje i povedený trailer. Out of Time vyjde na PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 a Xbox One samostatně, ale zájemci si mohou pořídit i celý season pass, který jim zajistí všech pět epizod.

Nejnovější články