zdroj: Varsav Game Studios

V destruktivní akci Giants Uprising ničíte celé vesnice jako obr

30. 8. 2021 17:00 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Tvůrci Bee Simulatoru už nějaký ten čas pracují na destruktivní akční adventuře Giants Uprising, na kterou nás poprvé lákali loni na Gamescomu. Po roce se připomínají luxusním filmečkem, který vás uvede do světa hry, ve němž jsou obři velmi ohrožený druh. Vy jste jedním z nich, a protože se vám podaří uniknout z lidského zajetí, rozhodnete se rozpoutat povstání a vyříkat si to s lidstvem jednou provždy.

Lidé už dávno dobyli vaše království, pobili vaše krále a dříve honosná města nechali napospas neúprosnému času. Obři už žijí pouze v zajetí, kde lidem pomáhají s budováním a rozšiřováním jejich impéria. O vás to však neplatí. Místo těžké dřiny rozpoutáte naprosté peklo.

Giants Uprising doslova zadupete lidské armády a s čímkoliv, co máte zrovna po ruce, rozmetáte obydlí ubohých mrňousů. Přitom ale ne úplně každý člověk je vaším nepřítelem. Jeden je vyloženě vaším parťákem, jelikož i jeho společnost zavrhla a uvrhla do vězení.

Společně se pokusíte zjistit, co se stalo s vaším druhem a bude-li to možné, zachráníte ho a kdo ví, třeba mu i navrátíte dávnou slávu. Zní to docela dobře, ne? A filmeček mají tvůrci opravdu povedený. Dokonce existuje i starší kratičká ukázka z hraní níže, kde jsou vidět možnosti destrukce, ale i boss fighty s jinými obry, což by z hlediska příběhu mohlo být ještě zajímavé.

Na hru se nemusíte jenom koukat. Pokud chcete, můžete si ji rovnou vyzkoušet díky demoverzi, která je dostupná na Steamu, jediné platformě, na kterou se Giants Uprising chystá. 2. listopadu tam vstoupí do předběžného přístupu, ve kterém by měla setrvat 6 až 12 měsíců.

zdroj: Varsav Game Studios

Nejnovější články