V Dawn of War III se poprvé objeví kráčející kolosy Impéria, Eldarů i Orků
zdroj: tisková zpráva

V Dawn of War III se poprvé objeví kráčející kolosy Impéria, Eldarů i Orků

3. 5. 2016 16:29 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Jak jsme od včerejška doufali, tak se i stalo. Ryze CGI trailerem Relic Entertainment oznámili strategii Warhammer 40,000: Dawn of War III. Tentokrát už pod hlavičkou Segy (THQ zkrachovali) se opět vrátíte ke kapitule Blood Ravens, k nimž se v konfliktu o planetu Acheron přidají Orkové a Eldaři. Jak ovšem uvidíte v traileru, tentokrát si všechny strany přiberou i obří walkery, za Eldary jsou to Wraith Knighti, za Impérium Imperial Knighti a Orky Gorkanaut. Právě jejich střet je asi nejlepší částí traileru.

Jinak ale o hře moc nevíme. Tisková zpráva je na informace skoupá, až na velmi vágní výkřik producenta hry Stephena MacDonalda. „Tohle je Dawn of War, na který čekali všichni fanoušci. Největší jednotky, jaké se v sérii objevily? Máme. Obří orbitální lasery? Máme. Budování základny, epičtí hrdinové, obrovské bitvy, to všechno tu je. Připravte se na největší Dawn of War, jaký jste viděli. Za Císaře!“

Zdá se tedy, že se vrátí budování základny z prvního dílu a bitvy asi nabudou na velikosti. V rámci kampaně se představí právě mariňáci z Blood Ravens, Orkové a Eldaři, přičemž podle oficiálních stránek bychom si měli zahrát za každou stranu. Blood Raveny povede samozřejmě Gabriel Angelos, orky warlord Gorgutz a Eldary seer Macha.

Mohu jen nechat ukápnout hořkou slzu, že se opět zapomnělo na Imperiální gardu, ale třeba to zase napraví nějaký budoucí datadisk. Jinak ale zatím o Warhammer 40,000: Dawn of War III nic nevíme, ani datum vydání.

zdroj: Archiv

Nejnovější články