Uniklé video detailně představuje hratelnost Skull & Bones
zdroj: Foto: Ubisoft

Uniklé video detailně představuje hratelnost Skull & Bones

30. 4. 2022 11:00 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Letos v létě uplyne pět let od oznámení Skull & Bones, pirátské hry od Ubisoftu, na jejíž vývoj pravidelně zapomínáme, aby se čas od času vynořila jako bájný Kraken a následně zase načas upadla do zapomnění. Singapurské studio na ní začalo pracovat už v roce 2013 a i když zatím nad hrou vedení společnosti hůl nezlomilo, většina ostatních lidí nejspíš ano.

Nově uniklé video nicméně přestavuje detailní přehled toho, co má Skull & Bones nabízet. Na ploše šesti minut se dozvíte o způsobech, jak se ze skromných začátků můžete vypracovat na největší postrach Indického oceánu ve zlatém věku pirátství. 

Nechvalnou proslulost budete získávat plněním úkolů a kontraktů pro nejrůznější NPC, aktivity lze plnit sólo nebo ve skupině až tří hráčů. Ubisoft nicméně v nedávné minulosti uvedl, že multiplayer je pro Skull & Bones prioritou. Kromě toho budete body kýžené Infamy kumulovat skrz objevování světa, plenění osad a zapojování se do globálních eventů.

Skull & Bones sice stále nemají pevné datum vydání, Ubisoft nicméně slibuje, že hra na obrazovky dorazí nejpozději 31. března příštího roku. Připomeňme, že původně měla vyjít už v roce 2018, následně prodělala roční odklad a pak se situace ještě jednou zopakovala. Poté už žádné datum raději nepadlo.

Nejnovější články