zdroj: Ironwood Studios

Unikátní survival v kombíku Pacific Drive dorazí už v únoru

3. 12. 2023 10:00 | Novinky | autor: Adam Homola |

Připravovaný automobilový survival Pacific Drive od Ironwood Studios vyjde na Steamu už 22. února 2024. Pacific Drive se točí kolem přežití v autě z pohledu vlastních očí, které se odehrává v olympijské vyloučené zóně na severozápadě USA plné nadpřirozených nebezpečí. A jak už asi tušíte z obrázků či traileru, tak úplně poklidná jízda to zrovna nebude a jen a pouze řídit taky nebudete.

O svého kombíka se budete muset dobře starat, vylepšovat ho, opravovat a shánět zdroje. Vaším útočištěm bude opuštěná garáž, kterou budete moct využívat jako domovskou základnu pro obnovu a vylepšování svého vozu. Hra klade důraz na důležitost správy zdrojů a přizpůsobení vozidla, což hráčům umožňuje upravovat auto pomocí různých dílů a modifikací.

Cílem je přežít nepředvídatelná nebezpečí Zóny, včetně hrozivých zónových bouří, a zároveň odhalit tajemství opuštěného výzkumného pracoviště. Hra obsahuje originální hudbu od Wilberta Rogeta II a více než 20 licencovaných skladeb.

Kolem a kolem se tak Pacific Drive rýsuje jako velice zajímavá a originální survival hra. Možná se tady tvůrcům z Ironwood Studios povede dotáhnout koncept survivalu s vozidlem mnohem dál, než jak se to nakonec podařilo Days Gone, kde motorka sice důležitá byla, ale spíš to byl jen dopravní prostředek než naprosto klíčová, nepostradatelná a zásadní „postava“ celého příběhu.

Nejnovější články