U hraní Dying Light 2 nakonec nezestárnete. Do finiše můžete dorazit za 20 hodin
zdroj: Techland

U hraní Dying Light 2 nakonec nezestárnete. Do finiše můžete dorazit za 20 hodin

11. 1. 2022 11:47 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Včera jsme vás informovali o tom, že dle příslibu vývojářů z Techlandu zabere kompletní dohrání Dying Light 2 Stay Human okolo 500 hodin. Můj povzdech nad tím, že je takové penzum obsahu zcela nesmyslné, rozhodně nebyl ojedinělý a napříč internetem se v podobném duchu vyjadřovali jak herní novináři, tak i samotní hráči pochybující o tom, že náplň onoho gargantuovského objemu času bude jakkoli pamětihodná.

Netrvalo dlouho a Techland přispěchal s vysvětlením (nebo s damage control, chcete-li). To mělo dokonce několik fází, vývojáři napřed uvedli, že ve skutečnosti bude hráčům na hlavní příběh a side questy stačit kolem stovky hodin, aby následně šli ve svém osekávání ještě dál a přiznali, že ve skutečnosti můžete příběh absolvovat za 20 hodin.

Ačkoli jsme už od začátku předpokládali, že do olbřímí 500hodinové herní doby studio počítá odehrání všech variant rozhodnutí, absolvování všech konců a vyzobnutí všech sběratelných předmětů, je herní doba kolem 40 hodin (20 příběh, 20 pobíhání okolo) dle mého názoru daleko střízlivější, smysluplnější a mnohem více inspiruje k potenciálnímu návratu.

Dying Light 2 Stay Human vychází 4. února na PC, současné i minulé generaci konzolí a přes cloud i na Switchi.

Nejnovější články