Tvůrci Hyper Light Drifter brzy vydají akrobatickou akční adventuru Solar Ash
zdroj: Annapurna Interactive

Tvůrci Hyper Light Drifter brzy vydají akrobatickou akční adventuru Solar Ash

30. 7. 2021 10:27 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Studio Heart Machine, které se proslavilo prvotinou Hyper Light Drifter, nás na svůj další projekt nechalo pár let čekat. Svižná akční adventura Solar Ash se světu ukázala již zkraje roku 2019 a do včerejšího večera jsme neměli ponětí, kdy si ji konečně zahrajeme. Díky novinkám od vydavatele Annapurna Interactive to už ale víme.

Do velmi prapodivného, krásně barevného a podivnými monstry naplněného světa zavítáme 26. října na počítačích, PlayStationu 4 a PlayStationu 5. Tvůrci v případě Solar Ash opouštějí pixelartovou grafiku z předešlé hry a nahrazují ji obyčejným, leč působivým 3Dčkem.

Do popředí se zde dává obrovská rychlost, s níž budete putovat po této neobyčejné krajině. Využijete bruslení, skákání, klouzání a jiných akrobatických kousků. Ale nenechte se zmást. Solar Ash není vyloženě zenovou adventurou, ve které byste si jen tak brázdili obzory, odkrývali tajemství a poznávali postavy.

Dojde totiž i na souboje s bossy, obrovitými monstry, která budou tím větší, záludnější a zakroucenější, čím dál ve hře budete. Každá další příšera bude představovat větší výzvu vyžadující více skillu v platformingu a lepší časování vašich kroků. Hyper Light Drifter byl famózní počin a Solar Ash nezní o nic hůř. Tak snad se to i tentokrát povede.

zdroj: Sony

Nejnovější články