Tvůrci Hitmana pracují na nové značce pro Warner Bros.
zdroj: tisková zpráva

Tvůrci Hitmana pracují na nové značce pro Warner Bros.

14. 10. 2019 15:25 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Spolupráce mezi dánským studiem IO Interactive a kalifornským vydavatelstvím Warner Bros. není nic nového. Warneři se v minulosti postarali o vydání titulů Hitman 2, Hitman: Definitive Edition a Hitman HD Enhanced Collection, když převzali vydavatelskou štafetu po Square Enixu a Eidosu. Nyní se ale obě společnosti dohodly na vývoji úplně nové značky.

„Nový hjerno zážitek pro PC a konzole,“ „vytváříme nové universum,“ zaznívá v tiskové zprávě. Nepůjde tedy o pokračování Hitmana ani Batmana. Studio IO Interactive přijde po delší době s něčím opravdu novým, přičemž využijí své zkušenosti s tvorbou „přesvědčivých postav a světů“.

IO Interactive má dvě pobočky – jednu v Kodani v Dánsku, druhou v nové švédské pobočce v Malmö, a obě zaměstnává nová hra pro Warner Bros. Přesto se s jistou pravděpodobností pracuje i na třetím Hitmanovi.

Studio má v tuto chvíli pro zájemce otevřených 18 pracovních pozic, mezi kterými nechybí specialisté na multiplayer. Na odhalení nové hry si asi ještě počkáme, ale osobně bych se vůbec nedivil, kdyby šlo o titul až na nové generace konzolí.

Nejnovější články