Třetí sezóna Walking Dead vyjde na podzim s novým hrdinou vedle Clementine
zdroj: tisková zpráva

Třetí sezóna Walking Dead vyjde na podzim s novým hrdinou vedle Clementine

13. 6. 2016 15:48 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Telltale Games se ještě před oficiálním startem E3 připomněli hned dvojicí titulů. Prvním z nich je je třetí díl jejich průlomového titulu The Walking Dead, který vyjde v horizontu několika měsíců. Oznámení návratu zombií pak doprovodily první obrázky z chystaného Batmana.

Třetí sezóna The Walking Dead se vrátí již tento podzim, což oznamuje první trailer ze hry. Ten nastiňuje už známou atmosféru neutěšeného světa po zombie apokalypse, představuje dvojici ústředních postav a naznačuje, že došlo k lehkému technickému pokroku, který hry od Telltale nutně potřebují.

Velkých novinek se zjevně nedočkáte, protože Telltale nechci měnit model, který u Walking Dead funguje. Třetí sezóna by tedy měla nabídnout do blíže nespecifikovaného počtu epizod rozdělené vyprávění, ve kterém se opět objeví v klíčové roli Clementine.

Ta ovšem od minula vyrostla a ukázka ji představuje jakožto teenagerku, která už má dost zkušeností s likvidací nemrtvých. Vedle ní budou hráči ovládat ještě minimálně jednu postavu – Javiera, kterého lze ve videu rovněž spatřit a který bude v sérii debutovat.

zdroj: Archiv

Batman nabízí náhled na vozový park i do své jeskyně

Co se Batmana týče, tam sice ještě trailer nevyšel, ale můžete se podívat na čtveřici nových obrázků. Vedle toho Telltale Games avizují dokonce již letní datum vydání, kdy hra dorazí na PS4, Xbox One, PC a mobilní platformy buďto digitálně, anebo ve formě takzvaného Season Pass Discu, což je fyzická kopie první epizody, do které však budou skrze digitální distribuci časem přibývat nové epizody.

Kromě prvních obrázků se představili dabéři hry, mezi které patří Troy Baker (Bruce Wayne), Travis Willingham (Harvey Dent), Erin Yvette (Vicki Vale), Enn Reitelas (Alfred Pennyworth), Murphy Guyer (komisař Gordon), Richard McGonagle (Carmine Falcone) a Laura Bailey (Sliena Kyle). Další herci budou ještě představeni.

Kvarteto obrázků zprostředkovává například pohled do Batmanovy jeskyně, kde zahlédnete i Batmobil. Důležitá je ale především vizuální stylizace, která rozhodně nezapře komiksový původ hlavního hrdiny a působí příjemně a v rámci různých her od tohoto studia velmi svěže a vhodně vzhledem k tématu. V rámci E3 se hra bude prezentovat hratelnou demoverzí a lze tedy očekávat, že se ještě nějaké to video objeví.

Nejnovější články