The Walking Dead: Season 3

The Walking Dead: Season 3

Články

Nový trailer na třetí sezonu Walking Dead naznačuje, že Clementine nebude hlavní hrdinkou

K vydání nové epizody třetí série zombie ságy The Walking Dead od Telltale dojde 20. prosince. Nicméně, nebude to jedna epizoda, ale rovnou dvě najednou, které vás uvedou do nové situace a nesou stejný název Ties That Bind. Nejen, že se v ději zase posuneme v čase, dojde i k další změně. I když se vrací stará známá Clementine, nebude v roli hlavní hrdinky, jíž ovládáte.

Třetí série adventury Walking Dead od Telltale vyjde už 20. prosince

Zombíci se blíží tak, jak mají ve zvyku – pomalu, ale jistě. Na třetí sérii úspěšné příběhové adventury The Walking Dead od studia Telltale fandové čekali pěkně dlouho, protože od konce druhé sezóny uplynuly více než dva roky. Zkouška jejich trpělivosti je ovšem téměř u konce. První z pěti epizod vychází už 20. prosince, tedy za necelý měsíc. 

Telltale chtějí ve 3. řadě The Walking Dead vyjít vstříc nováčkům i veteránům série

Po oznámení třetí série The Walking Dead se tvůrci konečně pochlubili s novými obrázky a informacemi během ComicConu v San Diegu. Jasně z nich vyplývá, že na prvním místě je snaha dostat k sérii vedle stávajících hráčů i nové duše, které o příběhu Clementine nemají ani páru. Pomoci s tím má nová postava - chlapec AJ, kterého si můžete pamatovat z druhé sezóny jako syna Rebeccy.

Třetí sezóna Walking Dead vyjde na podzim s novým hrdinou vedle Clementine

Telltale Games se ještě před oficiálním startem E3 připomněli hned dvojicí titulů. Prvním z nich je je třetí díl jejich průlomového titulu The Walking Dead, který vyjde v horizontu několika měsíců. Oznámení návratu zombií pak doprovodily první obrázky z chystaného Batmana.

Bleskovky

  • 4. 8. 2022 - Oslavte 10. narozeniny The Walking Dead s bundlem her

  • 6. 9. 2016 - Třetí sezóna The Walking Dead dostala podtitul A New Frontier a odstartuje v listopadu.

  • 21. 6. 2016 - I třetí sezóna herní série The Walking Dead bude zřejmě mít pět epizod.