Třetí epizoda série Minecraft: Story Mode vyjde příští úterý
zdroj: tisková zpráva

Třetí epizoda série Minecraft: Story Mode vyjde příští úterý

20. 11. 2015 16:30 | Novinky | autor: Adam Homola |

Minecraft: Story Mode se v úterý 24. listopadu posune zase o krok blíže k finále, protože vyjde třetí epizoda s podtitulem The Last Place you Look. Na jejím začátku se nacházíte v nezáviděníhodné situaci - jste uvěznění a dochází vám čas. Jesse a jeho/její parta musí přijít na to, jak najít Sorena, posledního člena Order of the Stone.

Jsou to právě jeho znalosti, které vás dostanou skrze ničivou Witherstorm. Bude to ale stačit na záchranu celého virtuálního světa? Na to se táží tvůrci, a pokud si nelibují v cliffhangerech, mohli byste se dozvědět odpověď už příští týden. Ve třetí epizodě uvidíte nové lokace, ale dojde taky na nepěkné věci a monstra.

zdroj: Archiv

Minecraft: Story Mode - A Telltale Games Series - Episode 3: The Last Place You Look vyjde na všech platformách ve stejný den, tedy 24. listopadu. Na PC a Mac bude třetí epizoda dostupná skrze Telltale Online Store, Steam a další digitální distribuce. Na PlayStation 4 a PlayStation 3 ji seženete přes PlayStation Network, zatímco na Xbox One a Xbox 360 zase přes Xbox Games Store.

Mobilní hráči najdou The Last Place you Look na Google Play a Amazon Appstore pro Android a na AppStore pro iOS. Majitelé season passů, kteří si hru koupili v krabici, dostanou třetí epizodu formou updatu také ve stejný den. A nezbývá než doufat, že třetí epizoda konečně celou první řadu nakopne. První i druhá epizoda totiž dostaly od Miloše v recenzích jen pětku...

Nejnovější články