TopSpin 2K25 už nadhazuje na dubnové podání

13. 3. 2024 8:00 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Tenisová série Top Spin v loňském roce oslavila své již 20. narozeniny. Od té doby se dočkala pouhých čtyř dílů, z nichž ten poslední vyšel před dávnými 13 lety. Nečekaný návrat série byl oznámený z kraje letošního roku a nyní se dozvídáme, kdy přesně vyrazíme na kurty.

TopSpin 2K25 vyjde už 26. dubna na počítačích, PlayStatationu 5, PlayStationu 4, Xboxu Series a Xboxu One, přičemž v rámci předobjednávek bude možné si v lepších edicích zajistit třídenní předběžný přístup.

Hra láká na ty nejslavnější hvězdy tohoto sportu, jmenovitě Rogera Federa, Andre Agassiho a Serenu Williams, stejně jako aktuálně vycházející hvězdy jako Carlose Alcaraze, Igu Świątekovou a Francese Tiafoea. Dohromady bude na výběr z 24 hráčů.

Z herního hlediska počítejte s výukou (přece jen je to 13 let od předchozí hry, od níž si novinka mnohé půjčuje), singleplayerovým šampionátem a samozřejmě i multiplayerovými módy. Hrou vás navíc bude doprovázet hlas bývalého profesionálního tenisty Johna McEnroea.

Přestože hra vychází až za šest týdnů, tak si tvůrci už teď pozvali na testování třeba takové IGN, které ve svých dojmech z odehrané hodiny vyzdvihuje hratelnost, která je prý stejně skvělá jako v předchozích dílech, zatímco grafická stránka tu hraje druhé housle, což ostatně můžete posoudit sami z videa i obrázků.

Nejnovější články