The Elder Scrolls Online můžete hrát celý týden zdarma
zdroj: tisková zpráva

The Elder Scrolls Online můžete hrát celý týden zdarma

11. 4. 2017 15:13 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Je to neuvěřitelné, ale poslední singleplayerový díl série Elder Scrolls, zasněžený Skyrim, vyšel už v roce 2011. Pakliže pominu nedávnou speciální edici, vůbec bych se nedivil, kdyby fanoušci série už cítili nepříjemné abstinenční příznaky, zvlášť pokud se zalekli masivně multiplayerového The Elder Scrolls Online a jeho pravidelných poplatků. Ty už jsou sice pryč, ale za hru pořád ještě musíte aspoň zpočátku zaplatit. Ovšem ne tenhle týden. Od včerejška až do úterý 18. 4. si totiž můžete udělat výlet do Tamrielu zcela zdarma.

Týden zdarma poběží na všech třech platformách, tedy PC (Steam), Xbox One i PlayStation 4. Celé je to taková příprava na brzké vypuštění datadisku Morrowind, který vás zavede zpátky do oblíbené domoviny temných elfů. Bethesda hodlá některé nové hráče zrádně nalákat do své pasti, uzavřít je ve zlaté kleci šermování, kouzel, kořisti a dobrodružství, a následně si namastit kapsy, až po ní novopečení TES Online fanatici začnou házet peníze – ať už ve formě dobrovolných pravidelných poplatků, nebo čtyřicetieurového dunmerského rozšíření.

zdroj: Archiv

Až do úterý se o peníze každopádně nemusíte starat. Máte přístup ke všemu, co The Elder Scrolls Online nabízí, tedy především k obrovskému otevřenému světu plnému nebezpečí, který můžete libovolně prozkoumávat se svými přáteli. Navíc dostanete kapesné 500 zlaťáků, za něž si můžete nakoupit různá kosmetická vylepšení, zvířecí mazlíčky nebo pomocné svitky. A jak byste asi čekali, po skončení akce se váš postup uloží pro případ, že byste se někdy v budoucnu rozhodli hru koupit.

Jde o vcelku standardní zkušební balíček, takže jestli máte o Velikonocích čas, jde o ideální příležitost, jak v Tamrielu utopit pár příjemných hodin. To platí dvojnásob pro ty, kdo si hru ještě nevyzkoušeli a vrtá jim hlavou, zda se kvůli ní chtějí rozloučit s 30 eury. Ještě připomenu, že očekávaný datadisk The Elder Scrolls Online: Morrowind vychází 6. června.

Nejnovější články