SW: The Old Republic můžete začít hrát už za 4 dny
zdroj: tisková zpráva

SW: The Old Republic můžete začít hrát už za 4 dny

9. 12. 2011 12:30 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Pokud jste si předplatili MMORPG Star Wars: The Old Republic, na nějž čeká nemalá část světa jako na potenciálního mesiáše a nebo alespoň bránu do světa MMO, jistě víte, že v rámci Early Game Access začnete být do hry zařazováni dříve, než je oficiální datum vydání, tedy 20.

prosince. Nicméně, ač se původně počítalo s tím, že tyto předčasné vstupy začnou pět dnů před vydáním, nyní se vše mění.


Tedy ne vše, prostě jen datum, od kterého Early Game Access bude uveden do provozu – a tím je 13. prosince, takže někteří šťastlivci okusí galaktickou válku už příští týden v úterý. Pokud se chcete připravit na tento (pro někoho) slavnostní den, můžete si dopředu stáhnout herního klienta dle návodu na téhle adrese, což je zatraceně dobrý nápad, vzhledem k tomu, jaký je to macek. Ale...

...ale pokud jste hráli betatest v posledním listopadovém víkendu, nemusíte si už stahovat nic, váš klient by měl být připraven a jenom se updatuje na launchovou verzi hry. Každopádně, pokud jste hru ještě nepředplatili a chtěli byste, tady najdete návod jak na postup při aktivaci Early Game Access, tak návod ke stažení samotného klienta.

Nejnovější články