Stronghold 2 se vrací ve Steam edici s podporou Workshopu a multiplayerem
zdroj: tisková zpráva

Stronghold 2 se vrací ve Steam edici s podporou Workshopu a multiplayerem

9. 10. 2017 10:51 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Stronghold 2, dnes už klasickou realtime strategii, jste si na Steamu doposud mohli koupit jen v rámci Stronghold Collection. Ta ovšem od roku 2014 postrádala jednu z klíčových součástí této série – multiplayer. To ovšem nyní napravuje nová verze téhle dvanáct let staré hry. Jmenuje se Steam Edition a jak byste od názvu čekali, přinese především podporu mnoha funkcí spojených se Steamem a s tím i tolik potřebný multiplayer.

Ve hře více hráčů se spolu bude moci utkat až 8 hráčů. Pokud máte se sérií zkušenosti, víte, že nakonec vždy skončíte právě u multiplayeru, který nabízí pořádnou výzvu a desítky hodin zábavy.

K tomu dostanete i novou mapu a samozřejmě věci jako Steam Achievements a především práci se Steam Workshop, což znamená, že může obsah ke hře narůstat s pomocí zabudovaného editoru map. Prostě, když spojíte funkční multiplayer a oddanou komunitu, kterou Stronghold opravdu má, můžeme čekat, že hra chytne po letech druhý dech.

zdroj: Vlastní

Příjemnou tečkou na závěr je fakt, že pokud už na Steamu Stronghold 2 vlastníte, Steam Edition dostanete zdarma. Pokud ne, vyjde vás hra na 15 eur (v tomto okamžiku s patnáctiprocentní slevou na necelých 13).

 

Nejnovější články