Střílečka od Dr. Disrespecta se inspiruje v Escape From Tarkov
zdroj: Foto: Midnight Society

Střílečka od Dr. Disrespecta se inspiruje v Escape From Tarkov

11. 7. 2022 16:45 | Novinky | autor: Alžběta Trojanová |

Dr. Disrespect patří mezi nejpopulárnější streamery současné doby s krásným 4milionovým počtem odběratelů na YouTube. Přes úspěchy na poli streamovacích služeb člověk snadno zapomene, že vlastním jménem Guy Beahm dříve pracoval pro Sledgehammer Games jako vývojář.

Není se tak čemu divit, že se loni v prosinci rozhodl založit vlastní herní studio s názvem Midnight Society. Sem nabral veterány z 343 Industries, Sledgehammer Games nebo Infinity Ward a rozhodli se společně vytvořit multiplayerovou hru, na jejíž podobě by úzce spolupracovali s komunitou.

Ještě donedávna jsme o hře nic moc nevěděli (a to i přesto, že studio prodávalo tzv. Founders Access Pass za 50 dolarů s in-game avatarem chráněným pomocí NFT). Teď se konečně autoři trochu víc rozpovídali.

Project Moon, jak zatím zní krycí jméno hry, bude „vertikální extrakční střílečka“. Tenhle krkolomný název znamená PvPvE raid hru ve stylu Escape from Tarkov. Hráči si ponechávají kořist z každého zápasu, který přežijí. Pokud ovšem zemřou, přijdou o vše, co si přinesli s sebou. Co se týče označení „vertikální“, bude se vše odehrávat v jakémsi výškovém komplexu.

Midnight Society slibuje, že každých 6 týdnů si hráči, kteří si zakoupili Founders Access Pass, budou moci zahrát malou ukázku hry a následně pak s vývojáři diskutovat o tom, jak vývoj probíhá. Každá taková ukázka nebude klasickým demem, ale bude zaměřená vždy na konkrétní aspekt hry.

Koncem měsíce se pak v Los Angeles koná akce SnapshotCL1000, kde autoři budou spolu s majiteli Founders Access Pass rozebírat zbraně a úvodní lokaci. Akce by měla být přenášená i na YouTube a Twitchi, tak se snad brzy dozvíme něco víc.

Jak se tenhle nový přístup Midnight Society vyplatí, ještě uvidíme. Zatím ale Project Moon budí spíš rozpaky jako vcelku standardní multiplayer v rámci svého žánru.

Nejnovější články