Stihne Star Wars: The Old Republic letošek?
zdroj: tisková zpráva

Stihne Star Wars: The Old Republic letošek?

31. 8. 2011 18:39 | Novinky | autor: levis |

Se začátkem školního roku a nastupující podzimní sezónou se nejen fanoušci onlinovek zajímají o to, zda si ještě letos budou moci zahrát Star Wars: The Old Republic. Ačkoliv EA oficiálně datum vydání nikdy neuvedla, všeobecně se má za to, že hra vyjde nejpozději letos na Vánoce. "Oznámení data vydání úzce souvisí s výsledky betaverze, ale zatím jsme spokojeni," řekl k tomu Frank Gibeau z EA.

Zároveň ale připomněl, že spuštění takhle velké hry se neobejde bez velkého haló (které je nutné připravit dlouho dopředu), zároveň je také třeba zajistit naprosto bezproblémovou funkci všech serverů atd. "Nechceme, aby se nám stalo totéž jako World of Warcraft a dalším hrám, kde se v prvních týdnech čekalo na připojení k serveru a služby neustále padaly. Nejdříve se musíme přesvědčit o tom, že hráčům můžeme nabídnout naprostou kvalitu," řekl Gibeau.

Co s tím? Inu, lze to brát tak, že kdyby SW: TOR nakonec letošní Vánoce nestihlo, nemůžeme si stěžovat, že nás nikdo nevaroval. Připomeňme, že v pátek 2. září začíná série uzavřených betatestovacích víkendů, kdy bude BioWare rozesílat pozvánky do bety těm, co se předem zaregistrovali na oficiálních stránkách hry.

Nejnovější články