Stasis rozpoutá adventurní sci-fi horor na konci srpna
zdroj: tisková zpráva

Stasis rozpoutá adventurní sci-fi horor na konci srpna

10. 8. 2015 17:59 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Poslední den v srpnu se pokusí létem rozlícené hráče svojí mrazivou atmosférou zchladit Stasis, izometrická adventura zasazená do hororového sci-fi prostředí. Tvůrci slibují hutné vyprávění, podpořené retrospektivní hratelností klasické point and click adventury, ve které půjde o klasické řešení hádanek a kombinování předmětů. Nové video navíc láká na efektní atmosféru strachu a tísně, jaká má potenciál potěšit nejednoho fandu hororového zážitku.

Video představuje líbivou kombinaci CGI záběrů s prostřihy do samotné hry a slibuje nástinem výkřiků a několika málo vět hutné vyprávění o Johnu Maracheckovi, který se probere ze stázi na palubě opuštěného vesmírného plavidla. John je zraněný, postrádá rodinu a navíc jej tlačí čas – vesmírný koráb si to totiž šine přímo do atmosféry Neptuna a je tedy třeba za záchranou patřičně pospíchat.

Mrkněte na trailer, zavítejte na oficiální Steam stránku a ujít si nenechte odpočet na stránkách hryStasis působí na první pohled jako zajímavý projekt a pokud se nebráníte hororům jako takovým, možná se dočkáte lehkého obrození již poněkud archaického žánru point and click adventur.

Nejnovější články