zdroj: Nintendo

Staronový Mario dostal demo i všeříkající nové video, vydání je za rohem

2. 2. 2024 15:00 | Novinky | autor: Adam Homola |

Další staronový Mario už klepe na dveře a vy si ho můžete krátce před vydáním vyzkoušet na vlastní kůži. Na eShopu je totiž nově k dispozici bezplatná demoverze připravovaného remaku logické plošinovky Mario vs. Donkey Kong pro Switch, která vám umožní zahrát si čtyři úrovně a vyzkoušet si klasický i casual režim.

Demo nabízí část prvního světa, kde budete v roli Maria sbírat hračky (mini verze Maria) ve třech úrovních a poté se přepnete do role ochránce malých Mariů, které se ve čtvrté úrovni budete snažit dovést do bezpečí, tak trochu po vzoru starých dobrých Lemmings.

Společně s demem pak Nintendo vydalo také nové video, které vás do tajů moderní předělávky dvacet let staré hry během pár minut nenásilně zasvětí.

Nintendo se už možná pomalu připravuje na (zatím pořád neoznámený) Switch 2, ale to neznamená, že by na původní Switch zapomnělo. Vedle remaku zápolení Maria s Donkey Kongem zanedlouho dorazí i Princess Peach: Showtime, která vypadá také naprosto skvostně.

Mezitím si můžete stáhnout demo, zaskákat si v pár úrovních a těšit se na 16. února, kdy Mario vs. Donkey Kong vyjde, nebo na 22. března, kdy dorazí první samostatná hra princezny Peach.

Nejnovější články