Star Wars Jedi: Survivor jde s novým velkým patchem vstříc přístupnosti
zdroj: Foto: Se svolením Respawn Entertainment

Star Wars Jedi: Survivor jde s novým velkým patchem vstříc přístupnosti

12. 1. 2024 15:00 | Novinky | autor: Adam Homola |

Nejnovější patch pro Star Wars Jedi: Survivor přináší velká vylepšení zaměřená na zlepšení přístupnosti pro hráče na PC, PlayStation 5 a Xboxu Series X/S. Aktualizace obsahuje především dva významné doplňky, které stojí za zmínku: Režim vysokého kontrastu pro zvýšení vizuální čistoty a zvukový systém pingů pro echolokaci objektů a interaktivních prvků.

Kromě toho patch rozšiřuje možnosti zpomaleného pohybu a nabízí nové předvolby pro rychlosti 30, 50 a 75 % spolu s vlastním nastavením, které je přístupné prostřednictvím kontextové nabídky. O detailech se můžete dočíst v patch notes na webu hry.

Režim vysokého kontrastu umožňuje hráčům desaturovat herní prostředí a zdůraznit příběhové a herní prvky prostřednictvím výrazných barev. Funkce audio ping zase umí identifikovat objekty prostředí a interaktivní předměty, a to jak pasivně, tak aktivně. Nové možnosti nastavení zpomaleného pohybu jsou v aktualizaci navrženy tak, aby hráčům poskytly větší flexibilitu při úpravě rychlosti hry podle jejich preferencí.

Patch s číslovkou 8 také řeší problémy s výkonem a stabilitou na všech podporovaných platformách. Byla to právě optimalizace, respektive ne zrovna dobrá technická stránka, která Star Wars Jedi: Survivor při vydání přeci jen trochu podrazila nohy a kazila leckterým hráčům zážitek z jinak velice povedené hry.

Nejnovější články