Star Wars Jedi: Fallen Order rozšíří nabídku EA Play (a Game Passu)
zdroj: Foto: Electronic Arts

Star Wars Jedi: Fallen Order rozšíří nabídku EA Play (a Game Passu)

6. 11. 2020 12:20 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Od launche nové generace konzolí od Microsoftu nás dělí pouhé čtyři dny a vy si u nás už můžete přečíst nebo přehrát celou řadu materiálů, které se oběma verzím Xboxu Series věnují. Termín 10. listopadu je ale pro Xbox zajímavý ještě z jiného důvodu: Právě tehdy totiž k nabídce Xbox Game Pass Ultimate bez navýšení ceny přibude ještě knihovna EA Play, dříve známá jako EA Access.

V tentýž den pak do EA Play dorazí povedené loňské akční RPG Star Wars Jedi: Fallen Order od studia Respawn Entertainment. Zahrát si jej budete moci jak na stávající, tak i na té příští generaci konzolí, s předplatným Xbox Game Pass Ultimate pak i na PC.

Fallen Order je z mého pohledu nejlepším herním produktem značky Star Wars v poslední době, byť je konkurence pramalá: dva Battlefronty, které se dočkaly vlažného přijetí a největší poprask kolem nich způsobila kontroverze v souvislosti s loot boxy, a nedávné stíhačky Squadrons.

Fallen Order je moderním akčním RPG, které přejímá některé herní mechanismy ze Soulsborne titulů. Příběh se odehrává pět let po událostech Pomsty Sithů, a pomáhá tak překlenout mezeru mezi první a druhou trilogií Hvězdných válek. V hlavní roli figuruje mladý padawan Cal Kestis, který je pronásledován imperiálními inkvizitorkami, protože unikl Rozkazu 66. Děj hry vás zavede na celou řadu planet a setkáte se s několika známými postavami filmového univerza.

Star Wars Jedi: Fallen Order vyšel loni 15. listopadu. Vydavatelství počítalo s tím, že hra zvládne prodat šest milionů kusů do března, ale nakonec se jí prodalo osm milionů do konce roku 2019. Pro EA se dle slov výkonného ředitele Andrewa Wilsona jednalo o důkaz, že hráči mají stále zájem o silné příběhy pro jednoho hráče.

Nejnovější články