Star Citizen je do začátku června zdarma

25. 5. 2020 12:00 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Nejen hry mají své vlastní veletrhy. I armáda a výrobci bojových vozidel a zbraní se někde musí předvést se svými novými hračkami. Platilo to kdysi, platí to dnes a bude to platit i v předaleké budoucnosti. Ve vesmírné simulaci Star Citizen právě probíhá podobná výstava, která má rovnou dvě výhody – je zdarma a dovolí vám vyzkoušet si stroje, na které se jinak můžete pouze koukat se slzami v očích a hlubokou kapsou.

Až do 2. června se můžete zapojit do dlouhé roky vyvíjené hry, stačí si ji stáhnout, vytvořit si v ní účet a rázem máte vesmír jako na dlani. Star Citizen je momentálně ve verzi Alpha 3.9, kterou náš odborník Mars Vertigo ještě nestačil zhodnotit, ale zkraje letošního roku se rozepsal o verzi 3.8, která zážitek posouvá do úplně nových výšin.

zdroj: Cloud Imperium Games

Zároveň si můžete vyzkoušet desítky vesmírných plavidel v rámci jejich předváděčky před veřejností. Má to však jeden háček: Každé dva dny se obměňuje nabídka výrobců, takže se stíhačky v nabídce příliš neohřejí. Na této stránce zjistíte, v jaké dny budou k dispozici které stroje.

Rovněž tento odkaz by mohl být užitečný, abyste se k výstavě stíhaček vůbec dostali (potřebujete následovat deset konkrétních kroků, abyste se po cestě neztratili). Každopádně máte šanci vyzkoušet si Star Citizen, aniž byste museli tahat peněženku, a zjistit, co na tom všichni vlastně vidí.

Nejnovější články