zdroj: Star Citizen

Squadron 42 má hotový veškerý obsah. Tým se soustředí na optimalizaci

23. 10. 2023 16:00 | Novinky | autor: Jakub Malchárek |

Singleplayerový spin-off Star Citizenu je po obsahové stránce kompletní. Squadron 42 je po jedenácti letech od oznámení zase o krůček blíže vydání a následný vývoj se bude zaměřovat na technickou stránku. Cloud Imperium Games to oznámili v půlhodinovém vývojářském deníku, na který se můžete podívat výše.

„Plně se zaměřujeme na optimalizaci a ladění herních mechanismů, abyste dostali bezprecedentní filmové dobrodružství. Klademe důraz na to, abychom zajistili, že Squadron 42 bude zábava hrát,“ říká šéfdesigner Richard Tyrer a dodává, že to znamená provázat plynutí hraní jako takového. „Chceme, aby ovládání vaší postavy a raketoplánu bylo pohlcující, abyste si připadali jako skuteční vesmírní piloti. Tomu napomáhá i živoucí umělá inteligence, která má několik vzorců chování v různých situacích.“

Je ale nutné brzdit očekávání, že si hru v nejbližší době zahrajeme. Ambice titulu jsou nemalé. Vedle sci-fi střílečky se počítá s pilotováním vesmírných lodí, mezihvězdnými přestřelkami a funkční fyzikou, kolem které budou vystavené environmentální hádanky. Impozantní je také seznam hvězdných herců, které ve hře uvidíme. Svoji podobiznu a hlas Squadron 42 propůjčili například Gillian Anderson, Gary Oldman, Mark Hamill, John Rhys-Davies nebo Andy Serkis.

Sám otec projektu Star Citizen Chris Roberts říká, že jakmile bude stanovené pevné datum vydání, fanoušci se jej dozví jako první. Squadron 42 má ambice být Wing Commanderem této generace, tak nezbývá než držet palce, aby se toho současná generace dožila.

Nejnovější články