Spider-Man v multiplayeru? Podívejte se na uniklé záběry zrušené hry
zdroj: Foto: Sony Interactive Entertainment

Spider-Man v multiplayeru? Podívejte se na uniklé záběry zrušené hry

13. 3. 2024 12:30 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Insomniac Games loni vydali povedeného a úspěšného Spider-Mana 2, přesto má ale studio k radosti daleko. Jednak se mu nevyhnula vlna propouštění, která letos postihla hned několik částí Sony Interactive Entertainment, jednak jej ještě koncem loňského roku potrápil hackerský útok, který do světa vypustil velké množství utajovaných informací.

Tento únik zjevně ještě nevydal všechno své ovoce, došlo totiž ke zveřejnění ukázky nyní již zrušeného multiplayerového Spider-Mana, který měl vyjít s podtitulem The Great Web. V něm se Peter Parker, Miles Morales a Gwen Stacy měli postavit celé Sinister Six, a zřejmě i dalším nebezpečím multivesmíru.

Z traileru jde vypozorovat také hratelný Venom, nevíme ovšem, zda by hra fungovala pouze jako kooperativní PvE záležitost, nebo zda měla obsahovat i složku soubojů mezi hráči. Přestože video na první pohled působí poměrně hotvým dojmem, je jasně patrné, že jde spíše o koncept využívající starší assety.

Insomniac má nicméně stále v přípravě celou řadu her, z nichž nejbližší je patrně Wolverine, spekuluje se ale i o samostatném titulu s Venomem a ani série Ratchet & Clank určitě zdaleka neřekla poslední slovo.

Nejnovější články