Soutěž k Diablu IV nabízí jako hlavní cenu počítač chlazený pravou lidskou krví
zdroj: Foto: Activision Blizzard

Soutěž k Diablu IV nabízí jako hlavní cenu počítač chlazený pravou lidskou krví

24. 10. 2023 15:00 | Novinky | autor: Ondřej Partl |

Diablo IV v minulém týdnu přivítalo novou sezónu Season of Blood, která přidává další porci obsahu, stejně jako příběhovou linii zaměřenou na krvesaje a jejich lovkyni Erys. Jestli novinky stačí ke spokojenosti hráčů, to už necháme na vás. Blizzard se nicméně start sezóny rozhodl doplnit ještě o reálnou soutěž Blood Harvest, která má skvělou myšlenku, avšak poněkud svérázný závěr, ve kterém jeden šťastlivec může získat počítač chlazený lidskou krví.

Celá soutěž vyzývá obyvatele Spojených států amerických, aby udělali dobrou věc a vyrazili do libovolné kliniky darovat krev. Jakmile to udělají, mohou důkaz o darování nahrát na stránku akce, čímž se pokročí ve společném cíli, kterým je vybrat alespoň 666 čtvrtgalonů krve (zhruba 630 litrů) do 20. listopadu.

Jakmile se to povede, odstartuje na sociálních sítích soutěž o unikátní počítačovou sestavu složenou z grafické karty RTX 4090, procesoru Intel Core i9-13900K, 64 GB DDR5 operační paměti a 3 TB Gen 5 NVMe M.2 disku v červeno-černé skříni ve stylu aktuální sezóny. Logicky ale největším tahákem je zmíněné chlazení tekutinou, do které pořadatelé přimíchali skutečnou lidskou krev.

Upřímně se nemohu rozhodnout, jestli se jedná o nejvíc krutopřísný počítač na světě, nebo jenom o neuvěřitelný bizár. Obyvatelé Evropy mají nicméně stejně smůlu, protože stroj může vyhrát pouze člověk ze Spojených států.

Co naopak dostanou všichni hráči, nehledě na jejich místo pobytu nebo to, jestli k výsledku přispěli, jsou unikátní skiny. Aktuálně se odemkly skiny na vybrané zbraně. Jakmile se dosáhne na 66 % touženého cíle, otevře se zbroj pro barbara. Po vybrání veškeré potřebné krve se poté ještě odemkne speciální kůň. Všech těchto odměn se hráči dočkají 22. listopadu.

Soutěž platí pro všechny platformy, tedy pro PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S a Xbox One.

Nejnovější články