zdroj: Square Enix

Sledujte záběry z hraní Forspoken. Víme, jak hra poběží na PS5

14. 12. 2021 16:35 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Akční fantasy RPG Forspoken se na pátečních Game Awards připomenulo novým trailerem, kromě něj jsme se ale konečně dočkali také o něco delších záběrů přímo z hraní, díky nimž si o dobrodružství dívky jménem Frey v magickém světě můžeme udělat lepší představu.

Ve videu se můžete podívat třeba i na systém kouzel, vybavení, různých laků na nehty, které přidávají rozličné bonusy, a na mapu herního světa. Forspoken zcela zjevně sází především na velkou svobodu a široké možnosti pohybu hlavní hrdinky.

Kromě toho budeme mít k dispozici množství kouzel rozřazených do čtyř typů magie. Z videa je jasně patrné, že se Frey se svými schopnostmi umí velmi zdatně popasovat i s několikanásobnou přesilou, různé typy kouzel ale umožní odlišné taktické přístupy k řešení problémů.

Kromě nového traileru jsme se dozvěděli také více o verzi pro PlayStation 5, která nabídne tři typy zobrazení. Režim Quality poskytne obligátní 4K rozlišení při 30 FPS, mód Performance pak rozlišení 1440p při 60 FPS. K dispozici bude také režim s podporou ray-tracingu, jeho vlastnosti ale zatím neznáme.

Forspoken vychází 24. května příštího roku na PC a PlayStation 5, kde bude mít dvouletou konzolovou exkluzivitu. Poté se bude moci objevit i na dalších platformách.

Nejnovější články