zdroj: Full Circle

Skate 4 jen tak nevyjde. Vtipné video ale láká hráče k testování

1. 7. 2022 12:15 | Novinky | autor: Pavel Makal |

K oznámení dalšího dílu Skate došlo na předloňské akci EA Play, a vydavatelství Electronic Arts dokonce pro projekt založilo dedikované studio Full Circle. Nutno přiznat, že jsme se toho o projektu za ony dva roky mnoho nedozvěděli, v uplynulých týdnech se ovšem kolem hry točilo čím dál více spekulací.

Některé hovořily o tom, že se brzy dočkáme termínu vydání, jiné zas slibovaly hlubší představení a plnohodnotnou ukázku přímo z hraní. Inu, mýlili se všichni. Vývojáři z Full Circle sice skutečně vydali krátké video, ve kterém hru můžete vidět, záběry nicméně zcela zjevně nereflektují finální podobu hry, i když by low-poly verze určitě taky měla něco do sebe.

Studio Full Circle trailerem zkrátka připomíná, že se na hře stále pracuje a že vývojáři pečlivě naslouchají komunitní zpětné vazbě a nápadům. A i když je vydání plné hry ještě relativně daleko a letos ji rozhodně nečekejte, můžete se zapojit do testování.

Stačí se přihlásit do Insider programu pod tímto odkazem a mít na paměti, že účast podléhá NDA a nesmíte sdílet žádné obrázky ani videa a další informace. Ačkoli jsou záběry v traileru dost hrubé, pořád se z nich dá rozpoznat velká porce zábavy, kterou Skate 4 zřejmě nabídne, takže já svou přihlášku rozhodně podám.

Nejnovější články