Singleplayerové DLC pro Homefront: The Revolution se vrací na počátek odboje ve Filadelfii
zdroj: tisková zpráva

Singleplayerové DLC pro Homefront: The Revolution se vrací na počátek odboje ve Filadelfii

29. 9. 2016 12:57 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Benjamin Walker se jmenoval hlavní hrdina prvního Homefront a v Homefront: The Revolution sehrál vedlejší roli odbojáře s přezdívkou Hlas svobody. Jak to s ním dopadlo, asi víte, ale v prvním příběhovém DLC právě s názvem Voice of Freedom, se podíváte na to, jak Walkerova mise ve Filadelfii začala. 

Příběhově jde tedy o předehru k událostem Revolution. V roli Benjamina Walkera se musíte proplížit do okupované Filadelfie, kontaktovat odbojovou buňku Jacka Parishe a začít pracovat na svém rádiovém vysílání. Nicméně, během samotné akce se setkáte i s novou nepřátelskou frakcí v podobě gangu 90, který operuje v prostorách místní podzemky.

Zajímavé je, že hra nese název románu, který vyšel k prvnímu dílu, s nímž dvojka sdílí jen velmi rámcový kontext severokorejské invaze. V něm také sledujete Bena Walkera, jak se stává Hlasem svobody, který vysílá informace pro všechny odbojářské skupiny i občany, kteří chtějí naslouchat.

DLC Voice of Freedom už je k dostání na PS4, Xbox One a PC za 6 eur. Majitelé Season Passu už za něj platit nemusí, protože si ho předplatili.

Nejnovější články