SimCity se s novým datadiskem podívá do budoucnosti
zdroj: tisková zpráva

SimCity se s novým datadiskem podívá do budoucnosti

20. 9. 2013 11:00 | Novinky | autor: Adam Homola |

Loňské SimCity bylo sice úspěšné, ale taky prolezlé různými problémy skrz naskrz. Od menší velikosti měst, přes samotný design až po zpackaný launch ve stylu Diablo III. Maxis a EA na hru ale nekašlou a pořád do ní sypou nový obsah a aktualizace. Na listopad letošního roku se pak chystá něco trošku většího, než jen nějaké mini DLC. Vyjde datadisk s názvem Cities of Tomorrow. Jak už název napovídá, nepodíváte se nikam do minulosti, ale hlavním tématem expanze bude blízká budoucnost.

Města budete moct ve sci-fi hávu stavět hned od začátku, ale také budete moct vzít již vybudované a fungují město a předělat do jeho futuristické verze. Když už budete stavět na zelené louce, tak se budete moct rozhodnout jestli vsadíte raději na čisté a hezké město, které bude pohánět technologie založená na znalostech z Akademie, nebo jestli necháte město ponořit do komerčnosti a konzumerismu OmegaCo.

Přístupy samozřejmě můžete kombinovat. Vývojáři ještě nevykládají všechny karty na stůl, ale naznačují několikaúrovňové MegaTowers díky kterým můžete budovat až do oblak nebo třeba nové zdroje energie a fungl nové způsoby dopravy. Něco málo vám napoví první trailer a pár obrázků, které najdete v galerii. Rozšíření Cities of Tomorrow vyjde přesně 12. listopadu 2013, takže pokud jste na SimCity ještě nezanevřeli, můžete se k němu pak zkusit vrátit.

...

“Bude svět zítřka utopie poháněná čistou energií nebo průmyslová společnost, kterou sešrotovala masová komerce? S pomocí SimCity Cities of Tomorrow si můžou hráči vybudovat budoucnost tak, jak si ji představují. Můžete své Simíky přesunout na MagLev, pohánět svá města pomocí fúzních nebo vodních reaktorů, můžete vyrobit legii dronů, kteří budou sloužit Simíkům, nebo postavit obří MegaTowers. Do rukou vám dáme přijatelné technologie, se kterými můžete svá města posunout do 50 let vzdálené budoucnosti. Co vytvoříte?,” ptá se v tiskové zprávě hlavní manažer Maxis Emeryville, Patrick Buechner.

Nejnovější články