Šílený Killer is Dead míří na PC rovnou v Nightmare edici
zdroj: tisková zpráva

Šílený Killer is Dead míří na PC rovnou v Nightmare edici

17. 2. 2014 18:00 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Japonská úchylárna od Suda 51 a jeho Grasshopper Manufacture Killer is Dead nám loni na podzim proklouzla v nadupaném období mezi prsty. Teď nám ale dává druhou šanci, protože 9. května vyjde v Nightmare edici i na PC. Jak už název napovídá, bude obsahovat Nightmare mód, v němž půjdou protivníci udolat jen pomocí Adrenaline Burst, Dodge Burst, Headshotu a navíc si na ně nepřijdete s Final Judgement módem.

Kromě toho by se měly v PC verzi objevit další, zatím blíže nespecifikované bonusy. Na sympatickém oznámení PC verze je ale stejně nejúsměvnější trailer. Je zjevně cílen na západní trh a je diametrálně odlišný od kousků, které propagovaly původní verze. Žádné ženštiny (ta na motorce se vážně nepočítá), žádné Gigolo brýle, erotické minihry, exhibice bizarních bossů, ale ani klasická hudba.

Místo toho sledujete na videu klasické odkazy na drsná slova jako popravčí, naostřené meče, odplata a drsňácké nasazování brýlí. Skoro jako by to byly dvě zcela odlišné hry. Inu i tak se projevují specifika dvou světových trhů. Tak či tak je ale oznámení Killer is Dead pro PC skvělou zprávou.

...

Nejnovější články