Shadow of the Eternals spouští kampaň, podíváme se i do Čachtic
zdroj: tisková zpráva

Shadow of the Eternals spouští kampaň, podíváme se i do Čachtic

7. 5. 2013 12:27 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Jak jsme vás informovali, nástupce starého dobrého Eternal Darkness, Shadow of the Eternals se vyřítil do crowdfundingového království – a nečiní tak překvapivě na Kickstarteru, ale skrze vlastní stránky. Precursor Games zveřejnili pár obrázků, nějaká ta videa a dodatečné informace k celému projektu. Shadow of the Eternals poběží na CryEngine 3 a cílené platformy pro první, pilotní epizodu jsou stále PC a Wii U.

Jelikož se hra bude rozpínat na dva a půl tisíce let, podíváme se jak do starověku, tak do současnosti i středověku. Prostě všude. První epizoda nás ale zavede na hrad Čachtice v roce 1610, kde se, mimo jiné, seznámíme s Erzsebét Báthory. Z druhého videa, kde najdete devět minut ze hry je jasně, vidět, že se tvůrci budou opravdu hodně snažit o nastolení pocitu nereálna, kdy bude postava a snad i hráč přemýšlet, zda to, co vidí je skutečnost a nebo nějaká iluze.

Na oficiálních stránkách si můžete přečíst, jaké odměny vás za jednotlivé příspěvky do crowdfundingového rybníčku čekají. Celý projekt vypadá velmi nadějně a minimálně daná ukázka má atmosféru a dobře kombinuje dobové prostředí s mystičnem. V první epizodě prý budeme, mimo zmíněného detektiva Beckera v současnosti, hrát za Kláru, služebnou a milenku hraběnky Báthory, která je vydírána silnějšími hráči, aby zjistila, co se děje, že v okolí mizí mladé dívky. První epizoda by měla vyjít ve třetím čtvrtletí roku 2014, takže tohle skutečně nebude uspěchaný vývoj.

...

Nejnovější články