Seriál podle Twisted Metal je dotočen, nyní jde do postprodukce
zdroj: Foto: Sony

Seriál podle Twisted Metal je dotočen, nyní jde do postprodukce

30. 8. 2022 11:43 | Novinky | autor: Pavel Makal |

O existenci seriálu na motivy drsného destruction derby Twisted Metal víme už zhruba rok a půl. Loni v únoru dostal projekt zelenou a produkce pod křídly Sony Pictures Television a PlayStation Productions mohla bezu problémů započít. Nyní tvůrci hlásí poslední klapku a přesouvají se do střižny.

Na Twitteru se o tento fakt podělil showrunner Michael Jonathan. Uvedl, že herci i filmaři byli skvělí a navzdory potížím se světlem, extrémnímu vedru a autům, která občas nedělala, co se po nich chtělo, se všichni snažili, seč mohli, aby seriálový Twisted Metal stál za to.

„Poslední natáčecí den se podobal poslednímu dni tábora, hodně jsme se smáli, párkrát plakali a z korby Sweet Toothova náklaďáku se rozdávala zmrzlina. Všichni se nemůžeme dočkat, až uvidíte tu šílenou věc, kterou jsme přes léto natočili. A teď do postprodukce,“ napsal Jonathan.

V první řadě seriálu se v roli Johna Doe, známé z dílu Twisted Metal Black, objeví Anthony Mackie známý jako Falcon z Marvel Cinematic Universe. Mimo něj se samozřejmě můžete těšit i na ikonického psychopata jménem Sweet Tooth, klauna s hořící hlavou, který ve své dodávce drtí protivníky. O jeho ztvárnění se postará Will Arnett, jehož můžete znát především jako hlas Bojacka Horsemana, případně Lego Batmana.

Sami tvůrci seriál popisují jako akční komedii, což je s ohledem na předlohu poněkud zvláštní. Mnoho smíchu v ní totiž nezaznělo, pokud tedy nepočítáme posměšky nad osudy nepřátel, případně hořké pousmání nad tím, s jak nečekanou ironií plnil zloduch Calypso přání vašim svěřencům.

Twisted Metal by se podle spekulací měl vrátit i v herní podobě. Před časem se objevily zprávy, že se o nový díl stará studio Lucid Games, autoři nepovedených Destruction All Stars. Následné zprávy nicméně toto tvrzení upravily s tím, že společnost Sony zřejmě vývoj svěřila některému ze svých interních studií.

Nejnovější články