zdroj: Paradox Interactive

S rozšířením Nemesis můžete ve Stellaris ukončit veškerý život

8. 2. 2021 14:05 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Blíží se další velké rozšíření vesmírné grand strategie Stellaris, které pořádně zahýbe silami v galaxii. DLC Nemesis dá totiž hráčům do rukou ty dosud nejmocnější nástroje a systémy, s nimiž ovlivní celou galaxii, a tedy i život jako takový.

Hráči se ocitnou na pokraji kolapsu známého vesmíru a bude pouze na jejich rozhodnutí, zda přistoupí k nastolení řádu, nebo pomohou definitivní zkáze života. Ani jedno z toho se neobejde bez nových špiónských možností.

Rozšíření Stellaris vás naučí lhát ostatním frakcím a zneužívat je za účelem zisku drahocenných informací o nepříteli. Stejnou cestou můžete poštvat své vlastní spojence proti sobě, a docílit tak svých ďábelských plánů.

„Všechny nové herní mechanismy vám dokáží, že někdy se války vyhrávají potichoučku za nepřátelskými liniemi. Ve znalostech je síla, zejména pak v časech konfliktu,“ tvrdí tisková zpráva oznamující příchod rozšíření Nemesis.

Bohužel se nezmiňuje o datu vydání, takže si musíte vystačit s klasickým „již brzy“, které svítí na kartě rozšíření na Steamu. Na stejné platformě zároveň pořídíte základní hru Stellaris za čtvrtinovou cenu, zatímco většina dřívějších DLC je za polovic.

Nejnovější články