Rising Storm 2: Vietnam rozšíří armáda Vietnamské republiky a pětice map
zdroj: tisková zpráva

Rising Storm 2: Vietnam rozšíří armáda Vietnamské republiky a pětice map

14. 5. 2018 15:55 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

„War. War never changes.“ Toto slavné heslo se nedá úplně uplatnit v případě počítačových online her, které se čas od času mění, většinou s přídavkem nového obsahu. Multiplayerová střílečka Rising Storm 2: Vietnam se povedla, což mimo jiné znamená nepravidelné updaty s novým obsahem, které udrží, popřípadě vrátí hráče k obrazovkám. Po Australanech přišla na řadu armáda Vietnamské republiky.

Jižní Vietnam, též známý jako Vietnamská republika, bojoval po boku amerických vojáků proti silám Severního Vietnamu. Toto spojenectví se na nové frakci „Armáda Vietnamské republiky“ podepsalo především ve výběru zbraní. Američané totiž jižní Vietnamce vybavili vlastními hračkami. Proto očekávejte přítomnost zbraní jako M1 Garand, Thompson M1A1 či BAR.

Armádu Vietnamské republiky v chystaném updatu doprovází ještě pět nových map, z nichž dvě přímo souvisí s novou frakcí. V Quang Tri se pokusíte získat nadvládu nad územím pomocí zabírání bodů a jejich propojování s vaší základnou, zatímco na noční mapě A Sau jednotky Vietnamské republiky brání letiště a opevněný tábor před Severním Vietnamem.

Rising Storm 2: Vietnam – ARVN Update zdroj: tisková zpráva

Zbylé tři mapy mají jednu společnou vlastnost – nepocházejí z rukou designérů hry, ale postarala se o ně moderská komunita. Vybranými vítězi jsou: Firebase Georgina (Severní Vietnam atakuje pozice Američanů), Borderwatch (Australané se prodírají džunglí a otevřenými pláněmi proti Viet Congu) a Resort (Američané útočí z moře na pozice Viet Congu za podpory helikoptér).

Obsah updatu dorazí již 29. května a mohl by zase na pár měsíců vydržet. Pokud jste s Rising Storm 2: Vietnam ještě neměli tu čest a možná byste chtěli, přesvědčte se o jejích kvalitách z Ondrovy recenze a čtenářského GamesPlaye.

Nejnovější články