Říjen se musí obejít bez Battlefieldu 2042. Kdy započne futuristická válka?
zdroj: Electronic Arts

Říjen se musí obejít bez Battlefieldu 2042. Kdy započne futuristická válka?

16. 9. 2021 10:13 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Další očekávané hře letošního podzimu se nevyhnul odklad. Původně jsme se měli pustit do futuristické bitvy Battlefieldu 2042 v říjnu 22. dne, ale osud, kterému můžeme říkat třeba pandemie, tomu nakonec chtěl jinak.

„Budovat novou generaci Battlefieldu během světové pandemie vytvořilo nečekané výzvy pro náš vývojový tým. Vzhledem k velikosti hry jsme doufali, že se s blížícím se vydáním naše týmy znovu sejdou v kancelářích,“ napsal na Twitter generální manager studia DICE Oskar Gabrielson.

„Kvůli přetrvávajícím restrikcím, které něco takového z hlediska bezpečnosti znemožňují, a s náročností práce, kterou naše týmy vykonávají z domova, považujeme za důležité dát si načas s dodáním Battlefieldu 2042 našim hráčům,“ píše Gabrielson.

Novým datem vydání se stává 19. listopad. Jedná se tedy o odklad o pouhý jeden měsíc, a Battlefield 2042 tak nevyjde pár dní před Call of Duty: Vanguard, ale pár týdnů po něm. Konec října bude tedy o něco volnější, pokud jste si například lámali hlavu s tím, jak skloubit Battlefield s Age of Empires IV, Riders Republic nebo třeba Guardians of the Galaxy

Nejnovější články