zdroj: Capcom

Resident Evil Village nabídne dvě dema, na PS už můžete stahovat

16. 4. 2021 1:19 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Před pár desítkami minut skončil speciální event věnovaný Resident Evilu, který jste mohli spolu s námi sledovat na našem YouTube kanálu. Ve zhruba půlhodinovém videu se společnost Capcom věnovala nejen chystanému Resident Evil Village, ale i celé řadě dalších záležitostí spojených s 25. výročím slavné značky.

zdroj: Capcom

I přesto měla Village výsostné postavení. Dočkali jsme se nového traileru, představení režimu Mercenaries a hlavně bližších informací o dokonce hned dvou nových demoverzích, které tentokrát míří na všechny platformy, na nichž následně vyjde i plná hra. Přesto ale budou mít majitelé konzolí PlayStation výhodu.

Ještě před vydáním plné verze si budeme moci vyzkoušet dema Village a Castle, čili jednak průchod vesnicí a jednak výlet do zámku, tentokrát už snad ne v tak bezbranné pozici, jakou představila nedávná demoverze Maiden. Obě ukázky budou nicméně časově omezené.

zdroj: Capcom

Na platformách mimo PlayStation dostanete na obě dema celkem hodinu a je na vás, jak si ji mezi ně rozdělíte. K dispozici v tuzemsku budou od 2. do 3. května, start připadá na druhou hodinu ranní. Na PS4 a PS5 pak dostanete na Village i Castle po třiceti minutách, první demoverzi si můžete stáhnout už nyní a ponořit se do hraní půjde už pozítří, tedy 18. dubna od sedmi hodin večer. Druhá ukázka dorazí o týden později.

zdroj: Capcom

Kromě toho došlo i na další detaily k chystanému seriálu pro Netflix s podtitulem Infinite Darkness, dozvěděli jsme se o crossoveru s Dead by Daylight a tečkou na závěr bylo oznámení verze Resident Evilu 4 pro VR headsety.

Resident Evil Village vychází 7. května na PC, současnou i minulou generaci konzolí a na streamovací platformu Google Stadia.

zdroj: Netflix

Nejnovější články