Remaster Devil May Cry 4 nabídne krom lepší grafiky i tři nově hratelné postavy
zdroj: tisková zpráva

Remaster Devil May Cry 4 nabídne krom lepší grafiky i tři nově hratelné postavy

24. 3. 2015 11:30 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Po vylepšené edici DmC Devil May Cry se z dílen Capcomu dočkáme letos v létě i remasteru Devil May Cry 4 pro PC, PS4 a Xbox One. Jak si sedm let stará hra povede v novém kabátku nejlépe naznačí trailer. Na první pohled je samozřejmě nejviditelnější vylepšení grafiky, tvůrci však slibují též řadu vylepšení a novinek obsahových.

Vedle Nera a Danta si třeba zahrajete za trojici nových postav včetně Vergila, Trish a Lady. Vergil si s sebou přinese specifické bojové techniky z DMC 3 Special Edition a můžete za něj hrát v jakékoli misi.

Lady se v roli hratelné postavy objevuje v rámci série vůbec poprvé. Specializuje se na boj se zbraněmi, přičemž její nejoblíbenější kousek s názvem Kalina Ann navíc vystřeluje hák, s jehož pomocí se může Lady rychle a jednoduše přesouvat z místa na místo. Za Lady si můžete zahrát v misích určených pro Nera.

Trish využívá, stejně jako Dante, širokou škálu zbraní od Spardova meče přes své vlastní pistole až po holé ruce. Za Trish můžete hrát v Dantových misích.

Remaster nabídne rozlišení 1080p, vyhlazené a upscalované textury a samozřejmě i podporu 60fps. Dále ve hře najdete super-obtížný Legendary Dark Knight mód, který byl dostupný pouze v PC verzi původní hry, a bonusové kostýmy i skiny. Capcom se též dušuje, že remaster nabídne lépe vybalancovaný soubojový systém, ale neuvádí konkrétní detaily. Uvidíme v létě, co tím vlastně tvůrci mysleli.

Devil May Cry 4 Special Edition vyjde na PC, Xbox One a PlayStation 4 v průběhu tohoto léta. Recenzi původní verze od Martina Zavřela najdete za tímto odkazem.

Nejnovější články