Reboot Saints Row ukazuje střípky svého otevřeného světa
zdroj: Volition

Reboot Saints Row ukazuje střípky svého otevřeného světa

12. 10. 2021 15:30 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Vydavatelství Deep Silver na letošním Gamescomu oznámilo reboot oblíbené série Saints Row od studia Volition, kterého se máme dočkat už na začátku příštího roku. Časopis Game Informer měl teď příležitost připravit exkluzivní preview a o dvě minuty záběrů z otevřeného světa se podělil i s veřejností.

Dostupné záběry jsou z rané verze hry, bez komentáře nebo hudby. Nové zasazení inspirované pouštním americkým jihozápadem ale hře celkem sluší, Santo Ileso vypadá jako živoucí městečko, které se třese na to, až v něm rozpoutáte trochu toho starého dobrého chaosu ve spolupráci s arkádovou fyzikou. Toho rozpoutávání se nicméně nad rámec přejetého civilisty a nějaké té zeleně ve videu nedočkáte.

Saints Row vychází 25. února pro PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S a od svého oznámení slízává na sociálních sítích slušnou porci kritiky. Nespokojencům se většinou nelíbí příklon k realističtější stylizaci či prohlášení vývojářů, že si postavy z rebootu budete chtít vzít domů. Původní protagonisty by totiž z pochopitelných, nezřídka výbušných důvodů většina z nich raději držela někde hodně daleko od všeho, co je člověku drahé.

Nejnovější články