První příběhové DLC "změní" hratelnost The Evil Within v březnu
zdroj: tisková zpráva

První příběhové DLC "změní" hratelnost The Evil Within v březnu

17. 2. 2015 18:53 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Nejdříve říkali na začátku roku, že začnou vycházet DLC pro solidní horovku The Evil Within. DLC, která představí nové hrdiny, a nabídnou tudíž znatelně odlišný zážitek a snad i hratelnost. A zatímco únor se přehoupl do druhé poloviny, žádné DLC zatím nevyšlo. Čtvrtminutový trailer se však, společně s potvrzením na Bethesda blogu, dušuje, že první DLC s názvem The Assignment vyjde v průběhu března. A soudě dle titulku se prý máme bát...

První DLC ze tří plánovaných se soustředí na příběh Juli Kidmanové, vedlejší postavy ze základní hry. Juli by měla být "hlavní hvězdou" i druhého DLC, ale jeho vydání je zřejmě ještě pár týdnů či měsíců v nedohledu.

V The Assignment by Juli podle šéfa vývoje trojice DLC Johna Johanase měla být: "mnohem živější než Sebastian z hlavní hry. Její příběh je také osobnější, takže během hry všechny události mnohem častěji komentuje."

zdroj: Vlastní

Stylem hratelnosti se má The Assignment i další dvě DLC blížit podle Johanase pojetí "páté a deváté kapitole ze základní hry - čeká nás prý hororových výjevů a více puzzlů i objevování než akce," psal už v prosinci Adam.

Nutno dodat, že za něco podobného se zlobit nebudu. Dopředu ale 20 babek za season pass nedám, počkám si na provedeni DLC kousek po kousku. Zas tak dobrá původní hra nebyla, přestože v zásadě naplnila má očekávání. Jak jste na tom vy?

Nejnovější články