První DLC pro Legends of Eisenwald přináší novou mapu a pět hodin nové zábavy
zdroj: tisková zpráva

První DLC pro Legends of Eisenwald přináší novou mapu a pět hodin nové zábavy

9. 11. 2015 17:01 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Do středověku zasazená RPG strategie Legends of Eisenwald nedopadla vůbec špatně a od nás si v recenzi vysloužila solidní sedmičku. Za několika drobnými nedodělky se ukrývala sympatická kombinace žánrů, která po hráčích vyžadovala důvtip i taktické myšlení. A zřejmě to řadě hráčů imponovalo, neboť autoři na Steamu vydali nové DLC Road to Iron Forest, které nabízí novou mapu a další kapitolu příběhu.

Původním plánem tvůrců bylo se pouze zaměřit na chyby a balancování hratelnosti – jakékoli další rozšíření bylo čistě v rukách hráčů a jejich zájmu o hru. A protože jej hráči projevili, neplánují tvůrci jenom jedno, ale rovnou minimálně tři DLC, které půjdou koupit samostatně i ve formě season passu. Slíbená tři a případně i další DLC by měla vyjít nejpozději do léta příštího roku.

Road to Iron Forest nabídne za cenu pěti eur na nové mapě zhruba 4-5 hodin zábavy. Příběh DLC začne smrtí strýce vaší postavy. Dle jeho vůle došlo k rozdělení panství, ale hrdina dostává pouze tajemný talisman v podobě kovového listu stromu a mapy. I s tímto na první pohled skromným darem si však vystačí na dlouhou dobu, zjevně...

Nejnovější články