Přijďte za námi na videoherní výstavu EA Gameshow 2011
zdroj: tisková zpráva

Přijďte za námi na videoherní výstavu EA Gameshow 2011

4. 10. 2011 19:09 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Letošní podzim je z hráčského hlediska opravdu rušný a z velké části se na tom podílí svými tituly i Electronic Arts, která už vydala, potažmo teprve vydá několik velmi očekávaných titulů. Pokud si je (zejména ty ještě nevydané!) chcete vyzkoušet na vlastní ruce a oči, nechte se pozvat na herní výstavu EA Gameshow 2011, která se od 11:00 do 23:30 bude konat 8. října v pražském klubu SaSaZu.

Na místě budete mít jedinečnou příležitost vyzkoušet nejenom očekávanou akční pecku Battlefield 3 a závodní titul Need for Speed: The Run, ale k zahrání bude i Mass Effect 3, kterého se dříve než na počátku března 2012 nedočkáte! Pro zájemce budou samozřejmě k vyzkoušení i další tituly od EA, konkrétně datadisk Domácí mazlíčci pro The Sims 3, potažmo oba dva sportovní tituly NHL 12 a FIFA 12.

Vstup na akci je zdarma, ale kapacita je omezená, takže se musíte dopředu zaregistrovat, což je tak obrovská námaha, že za ni jako odškodné dostanete při vstupu drobný dárek v podobě BioWare bodů a podobně. Tou hlavní motivací by však pro vás měla být možnost zahrát si připravované tituly. A pokud o to někdo z vás stojí, tak se na místě bude s největší pravděpodobností nacházet i redakce Games.cz :)

 

Nejnovější články