Při rybaření v simulátoru The Catch si zapněte intenzivní mód

11. 6. 2020 16:42 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Vzpomínáte na hollywoodsky pojatý trailer simulace The Catch: Carp & Coarse? Dnes si bohužel nedáme jeho pokračování, protože popravdě něco tak skvělého jde udělat jen jednou. Dnes se podíváme na to, co se skrývá za hlubinnou akční misí s hororovými prvky, které běžní lidé říkají rybaření. Nové video totiž ukazuje docela obyčejné záběry z hraní, které si ale můžete okořenit intenzivním módem.

Při hraní budete sledovat spoustu ukazatelů a budíků jako v kokpitu závodního auta, přičemž můžete vytušit vzdálenost udice od vás, hloubku a napětí vlasce. Intenzivní mód – zdá se – přidá tlukot srdce, jak se vám zatají dech v okamžiku prvního cukání prutem.

Ve videu se vám postupně představí všech pět světových destinací, v jejichž vodách budete rybařit: Pearl Lake v Malajsii, jezero Loch Mickle ve Skotsku (doufám, že hra nabídne značnou svobodu pohybu, abych si prohlédl zříceninu hradu), dále Oxlease v Anglii, Ebro ve Španělsku a konečně i městské vody Rotterdamu v Holandsku.

The Catch: Carps & Coarse si sami vyberete návnadu vhodnou pro tamější ryby a když už budete mít dost postávání na břehu, můžete hupsnout do člunu a nachytat jiné úlovky uprostřed vodní plochy.

Kandidát na simulátor rybaření roku vyjde už 30. června na počítačích, PlayStationu 4 a Xboxu One.

Nejnovější články