Premium Pass pro Battlefield 1 nabídne za 50 euro čtyři DLC, dvě armády a dvacet zbraní…
zdroj: tisková zpráva

Premium Pass pro Battlefield 1 nabídne za 50 euro čtyři DLC, dvě armády a dvacet zbraní…

25. 8. 2016 17:45 | Novinky | autor: Adam Homola |

Premium Pass pro Battlefield 1 se bude držet zajetých pořádků a nabídne podobné množství obsahu, jako season passy pro pedchozí BF hry. Hráči posledních dílů série tak mohou vyhlížet tradiční sestavu několika DLC, multiplayerových map, zbraní i vozidel a díky Preimum Pass přibudou do multiplayeru také dvě nové armády: francouzská a ruská.

Jedním z hlavních taháků Premium Pass budou jistě čtyři DLC balíčky, obsahující nové multiplayerové mapy. Bude jich celkem šestnáct a ke každému z balíčků dostanou majitelé Premium Pass přednostní přístup - nový obsah si zahrají o dva týdny dříve než ostatní.

První DLC s názvem They Shall Not Pass hru rozšíří už v březnu příštího roku a přidá do multiplayeru francouzskou armádu. Vedle ní přidají vývojáři v prvním i dalších DLC také nové herní módy a operace. Právě přes operace chtějí tvůrci z DICE oživit multiplayerové zápasy špetkou persistentních prvků.

Konkrétně půjde o to, že dopady některých vašich činů se po ukončení kola neresetují a nějakým způsobem se promítnou do dalšího zápasu. V Battlefield 1 totiž hrajete sérii propojených multiplayerových zápasů a operace toho budou využívat ke zvýšení pestrosti zápasů.

zdroj: Archiv

V rámci Premium Pass se dostanete také k novým elitním třídám, dvaceti dodatečným zbraním, novým vozidlům a čtrnácti Battlepacks. Ty budou obsahovat skiny na zbraně a mají vycházet každý měsíc, počínaje letošním listopadem. Vedle toho také tvůrci hodlají postupně vypustit mezi hráče čtrnáct unikátních psích známek.

Cena Premium Passu pro Battlefield 1 nijak nepřekvapí: vyjde vás na 50 euro. Tedy stejně jako v případě Battlefield 4 či Battlefield: Hardline.

Ještě před vydáním si můžete Battlefield 1 zdarma vyzkoušet v otevřené betě, která začne 31. srpna a poběží až do 8. září.

Nejnovější články