Představitel Master Chiefa nechtěl mít v seriálu Halo sex
zdroj: Paramount+

Představitel Master Chiefa nechtěl mít v seriálu Halo sex

21. 1. 2024 12:00 | Novinky | autor: Adam Homola |

Pablo Schreiber, který v seriálu Halo ztvárnil postavu Master Chiefa, vyjádřil nesouhlas s rozhodnutím vplést do první řady romantický vztah mezi Master Chiefem a postavou Makee. Označil tuto volbu za chybu a vyjádřil poměrně silnou nevoli s tímto příběhovým záměrem.

Schreiberovy názory nepadly na úrodnou půdu, ale nakonec je pravda, že šlo o jednu z kontroverznějších scén v první sérii seriálového Halo, která byla ostatně celá přijatá poněkud rozporuplně.

„Tehdy jsem to považoval za obrovskou chybu. Argumentoval jsem proti tomu a bojoval jsem proti tomu. Ale já jsem jen ten, kdo jsem. Já ty scénáře nepíšu. Pouze vyjadřuju svůj názor a ten nebyl vyslyšen,“ posteskl Schreiber v rozhovoru pro magazín SFX.

Premiéra druhé série seriálu Halo je naplánována na 8. února 2024 na Paramount+. Nová řada začne vydáním dvou epizod naráz, po nichž bude následovat týdenní periodicita u dalších epizod. Do druhé série se vrací Pablo Schreiber jako Master Chief Spartan-117, Natascha McElhone jako Dr. Halsey a další herci z první sezóny, například Jen Taylor jako Cortana a Bokeem Woodbine coby Soren-066.

zdroj: Paramount+

Ve druhé sezóně se také představí nové postavy, včetně Jamese Ackersona, zpravodajského agenta Úřadu námořní rozvědky UNSC, kterého hraje Joseph Morgan, nebo Talie Perez, desátnice specializující se na lingvistiku u námořní pěchoty RB OSN, kterou ztvárnila Cristina Rodlo.

Děj druhé sezóny se zaměřuje na Master Chiefa, kterak vede svůj tým Sparťanů proti mimozemskému Covenantu. A pokud jste viděli nedávný akcí nabitý trailer, víte, že středobodem příběhu budou události točící se kolem pádu Reach.

Nejnovější články