343 Industries už možná pracují na novém Halo
zdroj: Vlastní foto autora

343 Industries už možná pracují na novém Halo

10. 1. 2024 14:00 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Ačkoli nemám ke značce Halo prakticky žádný vztah, způsob, jakým se k ní Microsoft a potažmo vývojáři z 343 Industries zachovali v případě posledního dílu, mi přišel mírně řečeno macešský. Rodinné stříbro Xboxu, které je s platformou neodmyslitelně spojeno od jejích samotných počátků, nestihlo start současné generace a ani po ročním odkladu nakonec nenaplnilo očekávání. Rozhodně ale není všem dnům konec.

Halo Infinite jednak v letošním roce čeká nový obsah, fanoušci značky se navíc mohou těšit na další řadu seriálové adaptace. Daleko zajímavější jsou ale zvěsti o tom, že se ve 343 Industries již pracuje na novém pokračování herní série. Vycházejí z účtu na LinkedInu bývalého výtvarného ředitele Justina Dingese, který si mezi své pracovní zkušenosti zařadil i práci na dalším neoznámeném projektu pod značkou Halo.

Na hře podle profilu na LinkedInu pracoval už od roku 2022, existenci projektu navíc podporuje i profil dalšího z vývojářů Iana Slutze, který měl ve studiu od roku 2022 pracovat na nespecifikované hře bežící na Unreal Enginu 5. 

343 Industries momentálně neplánují další singleplayerový obsah pro Halo Infinite, budou ale nadále podporovat multiplayerovou složku. V budoucnu se tak hráči mají dočkat třeba nových PvE režimů skrz Halo Forge.

Nejnovější články